2011. június 09. csütörtök, 12:12
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Újabb jelentkező a világ leghülyébb tizenegyesének címére - VIDEÓVAL

Múlt év szeptemberében a marokkói kapuson, Kharid Askrin röhögött a fél világ, most azonban már európai vetélytársa is akadt a banális kapushibának.

A múlt hétvégén az olasz hetedosztály osztályozó mérkőzésén a méltán híres, és bizonyára hazánkban is hatalmas szurkolótáborral bíró  Dro és Termeno csapatai viaskodtak az "Eccelanza"-ba, vagyis a hatodosztályba történő feljutásért. A mérkőzés döntetlennel ért véget, ezért a feljutást a büntetőpárbaj hivatott eldönteni. Az utolsó körben a Termeo játékosa, Michael Palma a keresztlécre bombázta a labdát, amely aztán irtózatos sebességgel szállt az ég felé. Palma csalódottan összeesett, a Dro kapusa Loris Angeli pedig önfeledt ünneplésbe kezdett, míg a játékvezető és asszisztense a csaknem ballisztikus röppályát leíró játékszert figyelte.

A sporik jól döntöttek, mert míg a játékos és a kapus önmagával volt elfoglalva, a labda visszatért a játéktérre, és kényelmesen a gólvonal mögé gurult. A játékvezető megadta a találatot, így a hitetlenkedő Dro, és könnyed örömöt tanúsító Termeno-játékosok között a további büntetők elvégzésére adott utasítást. A furcsa eset utáni lelki terhet a Termeo csapat bírta jobban, mivel kapusuk megfogta az utolsó büntetőt. Így ősztől a Termeno játszhat egy osztállyal feljebb, ami azt is jelenti, hogy Palma furcsa tizenegyese jelentette a győztes találatot.

forrás: 101greatgoals.com

 

 

Kharid Askri emlékezetes alakítása pedig megérdemli, hogy újra megnézzük:

 

Utolsó módosítás 2011. június 09. csütörtök, 13:08

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére